Új szolgáltatásunk: 

Online kognitív képesség és intelligencia vizsgáló és fejlesztő eljárás : Gibson teszt és BrainRx agytréning

 

A tanulási nehézségek 80%-át valamely kognitív képesség gyengesége okozza. Dr.Ken Gibson

A Gibson-teszt a világ az egyik legnívósabb kognitív tesztje, olyan kognitív képesség és intelligenciateszt, amely 7 kulcs kognitív képességterületen méri a tanulási képességeket:

  • Rövid- és hosszú távú memória
    • Feldolgozási sebesség
    • Auditív feldolgozás
    • Vizuális feldolgozás
    • Logikai gondolkodás
    • Beszédészlelési képesség
    • Figyelemkoncentráció

A világ  online kognitív tesztjei közül a Gibson-teszt az egyetlen, amely az auditív feldolgozást (az anyanyelv vagy idegen nyelvek elsajátításának képessége, az olvasás és írás előfeltétele) és a természetes idősödés során előforduló auditív percepciós veszteségeket is méri.

A teszt eredménye megmutatja, hogy mely képességek erősek és melyek gyengébbek, valamint IQ-t is mér.

A Gibson-teszt megfelel a legmagasabb tudományos normáknak. A tanulás és kogníció területén kétszer hitelesítették, és megállapították, hogy erős pszichometriai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megfelelnek, sőt meghaladják a sztenderd oktatási tesztek követelményeit.

A mérési idő mindössze egy órát vesz igénybe. A tesztelést követően egy részletes szakvéleményt készítünk, amelyben látható a kognitív képességmintázat.

A Gibson teszt segítségével felmérjük  a tanulási nehézség, – zavar valódi okát és igy illesztjük személyre szabott formában az egyéni igényeknek megfelelően  a BrainRx agytréning programot. Ily módon a probléma gyökerei megszüntethetőek.

A BrainRX agytréning elsősorban a tanulási képességek fejlesztését célozza, s hatékonyan igyekszik kihasználni agyunk plasztikus képességeit annak érdekében, hogy a tanulás minél könnyebb és hatékonyabb legyen.

Olyan személyreszabott megtervezett, fokozatosan nehezített, és tudományos hatásvizsgálatoknak alávetett feladatokat végeztetünk a diákokkal, amelyek az agyban lévő idegi kapcsolatok erősítését és növekedését segítik elő. A memória, a figyelem, a logikai gondolkodás, az olvasás, a szövegértés, a matematikai képességek, sőt az egész intellektus a megfelelő tréninggel fejleszthetők!! Ez által javul az agy jelenlegi és a jövőbeni működése, valamint – legyen szó bármilyen tanulási kihívásról – pontosabb emlékezést, gyorsabb feldolgozást és könnyebb tanulást eredményez.

A Gibson tesztet és a BrainRx tréningrendszert sok kognitív pszichológus, oktatási szakember és orvos segítségével, közreműködésével, eredetileg Dr. Ken Gibson gyermekszemész dolgozta ki, aki gyermekkorában komoly tanulási nehézségekkel küzdött. Gibson úr az egész karrierjét annak szentelte, hogy segítsen a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy könnyebben, hatékonyabban tanuljanak, gyorsabban gondolkodjanak, és jobban teljesíthessenek.

A BrainRx program mára a világon az egyik leghatékonyabb kognitív képességfejlesztő program a tanulási nehézségek felszámolásában.

 

Tudj meg még többet róla!

 

Bővebb információk:

Telefon: 06305416112

Email: info@tanulas-fejlesztes.hu

Honlap:www.tanulas-fejlesztes.hu

cím: Debrecen, Kossuth u.3.1/1.kapucsengő:26

Partner: www.gem.hu, www.brainrx.com