Figyelemgondok? Olvasási, szövegértési, számolási problémák? Hosszú a tanulási, házi feladat elkészítési idő? …. Ismerős problémák?

Ha nyugtalan vagy gyermeked tanulási teljesítményét, tanulási-gondolkodási képességeit illetően, bizonytalan vagy abban, hogy gyermeked tanulási nehézséggel küzd e, töltsd ki az alábbi INGYENES tanulási-gondolkodási képességvizsgáló gyorstesztet.

A gyorsteszt segít abban, hogy megismerd gyermeked tanulási profilját, és választ kapj arra a kérdésre, hogy tanulási nehézséggel, -zavarral álltok-e szemben, és szükség lenne egy pontos professzionális diagnosztikára, hatékony terápiára, vagy életkorához képest teljesen rendben vannak gyermeked tanulási képességei.

Ez a gyorsteszt indikátor pontszámokat tartalmaz a tanulás szempontjából hat különösen fontos mentális területet illetően: Memória (M), Vizuális feldolgozás (VP), Logika és érvelés (LR), Feldolgozási sebesség (PS), Figyelem (AT) és Hallási feldolgozás (AP).

A kitöltés mindössze 5 percedet veszi igénybe, mi pedig vállaljuk, hogy 48 órán belül kiértékeljük a kérdéssort, és ha bármilyen rendellenességet mutat a teszt, egy 20 perces ingyenes telefonos konzultációval igyekszünk segíteni abban, hogy megtaláld a gyors és hatékony professzionális megoldást.

Ismerd meg gyermeked tanulási profilját még MA!

Kitöltöm a gyorstesztet én is