Figyelemzavar? Tanulási nehézség? Hiperaktivitás? Szorongás? Alulteljesítés? Stressz? Iskolai kudarcok? Önbizalomhiány? … Ismerős problémák?

Van megoldás! 🙂

A Focus Fejlesztő és Neurofeedback-Biofeedback Központban gyógypedagógusként, klinikai szakpszichológusként , Biofeedback -Neurofeedback terapeutaként és BrainRx trénerként tudunk segíteni a problémákon.

A legmodernebb fejlesztőeljárások, neuroterápiák – Neurofeedback, Biofeedback, Virtual Reality Neurofeedback, CogniPlus és RehaCom kognitív tréning, NILD Tanulás Terápia, Komplex Mozgásterápia, Hallásébresztés terápia, BrainRx agytréning – és a hagyományos pedagógiai, pszichológiai, gyógypedagógiai fejlesztési és terápiás módszerek a Focus Fejlesztő Központban egyaránt megtalálhatóak. A módszerek kombinálásával a legkomplexebb problémák is kezelhetővé válnak, személyre szabott formában, minden korosztály számára.

Újdonság!

2020. februártól immár a Focus Fejlesztő Központban is elérhető a világ legerősebb kognitív programja, a BrainRx Agytréning!!! A BrainRx világelső a tanulási nehézségek leküzdésében.

A BrainRx agytréninggel rendkívül hatékonyan megszüntethetőek a tanulási zavarok, jobbá tehetőek a tanulási képességek, gyorsabbá és hatékonyabbá tehető a tanulás, olvasás, szövegértés, gondolkodás, agyi teljesítmény.

A Fejlesztő Központunkban szeretnénk valódi segítséget adni ahhoz, hogy a tanulás öröm lehessen a mindenki számára.

Az általunk kínált világszínvonalú agytréning programok gyerekeket, felnőtteket, időseket segíthet hozzá, hogy jobban boldoguljanak az iskolában, munkahelyen és az egész életben.

Fejlesztő Központunkban az alábbi kurzusok, fejlesztések, tréningek indulnak:

 • Pataki-Kolláth féle Hallásébresztés /A túlérzékeny hallás megszüntetésére-Új szolgáltatás
 • BrainRx agytréning/ A könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb tanulás, gondolkodás, olvasás érdekében!-Új szolgáltatás
 • Legyen öröm a tanulás! Komplex képességfejlesztés / komplex mozgásterápia, iskolaelőkészítő fejlesztés, NILD Tanulás Terápia, Tanulás Fejlesztés, Tükörtábla terápia
 • Szabadítsd fel agyi képességeidet! Agytréning neurofeedback-el
 • Készülj a vizsgáidra neurofeedbackkel! Neurocoaching -Egyéni teljesítmény fokozás- Csúcsteljesítménytréning
 • Készüljünk az iskolára! Komplex képességfejlesztés és iskolaelőkészítő fejlesztés
 • Tanulható Egészség! Stresszkezelés / Stresszmenedzsment-Biofeedback, relaxáció, mindfulness, Biofeedback eszközön alapuló stresszcsökkentő tréning, stresszkezelő kurzus-HRV -Szívkoherencia tréning
 • Fejleszthető agy! Tanulás-fejlesztés- „Szuperagy” kurzus
 • Könnyebben, gyorsabban, hatékonyabban! Tanulástechnika kurzus
 • Figyelj jobban! Figyelemfejlesztő kurzus
 • Fejleszd a memóriád! Emlékezetfejlesztő kurzus
 • CogniPlus Kognitív tréning / számítógépes figyelem, emlékezet fejlesztés
 • Hasomed RehaCom Kognitív tréningSzámítógéppel támogatott kognitív és rehabilitációs fejlesztő program
 • Szellemi frissesség egy életen át! Szellemi karbantartás. Időseknek is.
 • Gyógyuló agy. Kognitív rehabilitáció támogatása stroke után (afázia, emlékezetzavar…)
 • Szociális kompetencia fejlesztő tréningek: „Csak bátran Til tigris!” Szorongó, félénk gyerekek viselkedésterápiája; A „COOL-élés törvényei” szociális készség fejlesztő tréning; Óvodás és kisiskolás korú gyermekek kortárs közösségben tapasztalható magatartásproblémáinak hatékony megoldási stratégiái; Lassíts! Hiperaktív gyerekek viselkedésrendezése
 • Együtt könnyebb! Szorongós csoport vezetése -kognitív és viselkedésterápia
 • Hozd magad csúcsformába! Neurocoaching –Egyéni teljesítmény fokozás– Csúcsteljesítménytréning-neurofeedbackkel

Jelentkezz most!

Fejlődjünk együtt! 😊

Bővebb információt a főmenü „MÓDSZEREK” almenüjében találsz: www.tanulas-fejlesztes.hu/

A neurofeedback-biofeedback alapú fejlesztő tréningek sportolóknak, egyetemistáknak, művészeknek és menedzsereknek is…stb. is egyaránt ajánlottak, hiszen ki ne szeretne jobban teljesíteni és ki ne szeretné jobban érezni magát?

Továbbá a neurofeedback, biofeedback módszer  a munkahelyi egészségvédelem terén is fontos eszköz lehet. Hiszen segítségével jobbá válik a koncentráció, célfókusz, mentális teljesítmény, mentális stabilitás, stresszkezelés, stressztolerancia, önbizalom, elégedettség, önszabályozás, teljesítmény állandóság, stabilitás, kognitív képességek, figyelem, emlékezet, problémamegoldó gondolkodás, kreativitás, stressztolerancia, egyaránt, elérhetővé válik a testi-lelki harmónia, megelőzhető a kiégés is.

A neurofeedback és a biofeedback módszer egy rendkívül hatásos technika az agyműködés és a stresszkezelés optimalizálására, ami hozzásegíti az egyént a legjobb teljesítmény nyújtásához, sikerek eléréséhez. Az agy és a test működésének optimalizálása lehetőséget biztosít a szellemi kapacitás maximális kihasználására, testi-szellemi teljesítő képesség növelésére.

Az alábbi területeken használják sikeresen a neurofeedbacket és a biofeedbacket az egyéni teljesítmény fokozására:

 • Tanulási teljesítmény fokozása (memória, figyelem és koncentrációkészség fokozása, memória terhelhetőség csökkentése)
 • Munkateljesítmény növelése (precízebb munkavégzés, késleltetett kifáradás, stressz-kezelés fejlesztése)
 • Kiégés (burn-out) megelőzése (az idegrendszer támogatása, erőforrásainak felszabadítása)
 • Hatékonyabb pihenés (relaxáció mélyítése, teljesebb regenerálódás)
 • Sportteljesítmény fokozása (koncentrációs készség fokozása, stressz-tűrés fejlesztése)
 • Kreatív potenciál felszabadítására (hatékonyabb problémamegoldás)
 • Szellemi teljesítmény megőrzése

Szülői vélemények:

Az első pár hónap után már érezhető volt a pozitív változás, az addig napi szintű dühkitörések, magatartás problémák egyre ritkábban fordultak elő, mára pedig szinte teljesen megszűntek. Nőtt a kisfiúnk önbizalma, kitartóan oda tud figyelni az iskolában, tanulási nehézségei sincsenek, kiváló lett a tanulmányi eredménye. Az elért sikereket a neurofeedback tréning hatásának köszönhetjük. Nemcsak a családban, hanem az iskolában a tanító nénik is elismerik, hogy nyugodt, szorgalmas, érdeklődő lett a kezdeti nehézségek után. Rengeteget változott pozitív irányban az elmúlt időszakban.

Zsuzsa

Azért kértük Sólyom Judit segítségét, hogy Zalán jobban tudjon figyelni, tanulni, oldódjon a szorongása, erősödjön az önbizalma. A neurofeedback módszerrel sokat fejlődött a figyelme, és az önkontrollja is, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett, mindez a tanulás eredményességében is érződik, és mindez az önbizalmára is kihatott. A neurofeedback tréning után még tanulásmódszertani tréningen is részt vett a fiam, mely során Judit segítségével olyan tanulási technikákat sajátított el, mely a tanulását hatékonyabbá tette, és magabiztosabbá vált ezáltal etéren is.

Gabi

Jelentkezz most és kezdjük el együtt a fejlődést!

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, Vagy hívj: +36305416112


  További szép napot!

  Sólyom Judit
  Klinikai és mentálhigiéniai gyermek-és ifjúsági szakpszichológus,
  gyógypedagógus,
  biofeedback- és neurofeedback terapeuta
  BrainRx tréner